DOELSTELLING

BREDERE DOELGROEP

In De Starters gaan Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner op ontdekkingstocht langs verschillende olympische sporten waarbij een sterke start van enorm belang is voor succes. Céline van Gerner maakte naam als turnster op de Olympische Spelen van 2012 en 2016, Steven Brunswijk en Klaas van der Eerden zijn beiden bekend als cabaretier en presentator. Met z’n drieën komen ze in aanraking met de ins en outs van de sporten. Dat gaat natuurlijk niet zonder vallen en opstaan. Gelukkig krijgen ze hulp van een oud-topsporter, die hen leert hoe ze de beste start kunnen maken. – AD

DPG Media
Je benen zijn je motor

Aflevering 1

Zonder een sterke start ben je nergens op de Olympische Spelen. Wat komt er allemaal kijken bij het maken van die sterke start, bijvoorbeeld bij de afsprong van het startblok in het zwembad? Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner onderzoeken dit onder andere samen met Campina in de nieuwe videoserie De Starters. Ook krijgen ze hulp van niemand minder dan olympisch zwemkampioene Inge Dekker.

Roeien lijkt makkelijker dan het is

Aflevering 2

Tijdens de Olympische Spelen is een sterke start essentieel. Ook op de roeibaan. Wat komt er kijken bij een zo snel mogelijke start? De Starters (Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner) onderzoeken samen met Campina welk krachtontbijt de sleutel tot succes is. Daarna stapt het trio onder begeleiding van olympisch roeikampioene Maaike Head in een roeiboot. Maken De Starters een vliegende start of gaan ze kopje onder?

Wie van deze BN'ers kan tippen aan Gregory Sedoc?

Aflevering 3

Als er één olympische sport is waarbij een sterke start het verschil kan maken tussen winst en verlies, dan is het atletiek wel. De Starters (Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner) onderzoeken samen met Campina wat het beste krachtontbijt is voor zo’n vliegende start, waarna ze onder begeleiding van atletiekkampioen Gregory Sedoc zelf plaats nemen in de startblokken. Wie van hen vliegt het snelst over de horden?

 

Welke BN'er legt het snelste rondje af op de wielerbaan?

Aflevering 4

In een olympische sport die zich op de hoogste snelheid voltrekt, kun je niet zonder een sterke start. In deze slotaflevering gaan De Starters (Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner) de uitdaging aan en stappen ze op de fiets op de steile wielerbaan. Samen met Campina onderzoeken ze het beste krachtontbijt voor een sterke start. Geholpen door de wielerkampioenen Elis en Sam Ligtlee gaan ze nog eenmaal tot het uiterste. Wie is de sterkste starter van allemaal?

Contact

Get in Touch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info?
Bel, mail of kom langs.

Yorick Huijbregts

Founder & Managing Director

Beeldspraak
Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht
Meer info?