Wat is een corporate-video?

Een corporate video, ook wel een bedrijfsvideo of een bedrijfsfilm genoemd, is een video die het verhaal vertelt van jouw merk en – de geschiedenis – van je bedrijf. Een corporate video is één van de meest duurzame investeringen die je kunt doen om de positionering en de profilering van je bedrijf in de markt te verankeren. Daarom mag een goede corporate video dan ook zeker niet ontbreken in je marketingcommunicatie-aanpak.

Ontvang vrijblijvend advies

De vorige bedrijven gingen je voor:

  • Rutte Distillateurs

MET EEN CORPORATE VIDEO JE MERK TOT LEVEN LATEN KOMEN

Van klantbinding naar klantherinnering. Een goed verhaal, dat op video wordt vertelt, blijft plakken bij jouw ideale klanten. Met een corporate video verover je niet alleen het denkvermogen van je klanten, maar ook hun harten! En ieder bedrijf heeft wel een verhaal te vertellen dat op corporate video past: of je nu een zzp’er, een mkb- ondernemer of een directeur van een multinational bent. De weg naar succes is vrijwel nooit een lineaire lijn omhoog. Het mooie daarvan is dat er prachtige verhalen in die reis verborgen zitten. Verhalen die verteld mogen worden; het liefst op beeld. Want wist je dat beeldinformatie 60.000 keer sneller verwerkt wordt dan alleen tekst? Laat Beeldspraak je helpen om jouw verhaal naar een corporate video te vertalen. Wij denken graag met je mee hoe we van jouw merk een superster in de markt kunnen maken.

EEN DOELTREFFENDE ZAKELIJKE VIDEO

Laten we eerlijk wezen: we willen allemaal impact maken. Dat is het bestaansrecht van je bedrijf, toch? Je wilt een positieve impact maken op de levens van klanten, zodat ze je waarderen en bij je terug blijven komen. Zo vergroot je de lifetime customer value. Maar die klanten komen niet zomaar naar je toe. Ze moeten je eerst kennen, voordat ze voor je kunnen kiezen. En daar helpt een corporate video ze enorm bij. Voor het bedenken van een script en een plan van aanpak voor jouw corporate video kun je het beste samenwerken met een professionele videoproducent. Om indruk op de kijker te maken is er een krachtige opbouw in de bedrijfsfilm nodig. De kijker moet geboeid zijn en volledig meegenomen worden in het verhaal. Van begin tot eind. En wie kunnen dat beter dan echte filmmakers?

 

Corporate video

Impliva

Impliva is een groothandelaar in alle soorten en maten paraplu’s, wil je ze deels bedrukt of volledig? Alles kan bij Impliva. Dit is ook precies wat de doelstelling voor Impliva was, maak een video waarbij je alle mogelijkheden kunt zien. Weten hoe wij dit hebben gedaan?

Impliva

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

EEN CORPORATE VIDEO MAG NIET ONTBREKEN

Of het nu gaat om klantcommunicatie of om arbeidsmarktcommunicatie: een corporate video kan op meerdere manieren ingezet worden. Je kunt een corporate video zelfs toevoegen aan de communicatie van losse projecten en aan productcommunicatie. Mits goed gedaan geeft deze vorm van video immers een sterke ‘Waarom’ weer; de drive achter het bedrijf. En die is áltijd belangrijk. Bij Beeldspraak kunnen we de videoproductie ook nog eens voorzien van een voice over en/of eventuele animaties. Overigens is het gebruik van video niet alleen belangrijk om je doelgroep te bereiken. Ook Google en andere online zoekmachines belonen je tegenwoordig voor het gebruik van multimedia op webpagina’s en in blogartikelen. Door tekst te combineren met afbeeldingen en video, krijg je sneller een hogere ranking toegewezen in zoekmachineresultaten.

OPRECHT & ONDERSCHEIDEND

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

Lees meer in ons blog. Of neem contact op met Beeldspraak voor een advies of vrijblijvende offerte.

Contact

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info?
Bel, mail of kom langs.

Beeldspraak

Info nummer

Beeldspraak
Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht
Meer info?