Opvallen door te onderscheiden. We duiken in de wereld van jouw doelgroep die we gaan raken met spraakmakende beelden. De juiste sfeer en de juiste toon zetten we neer in zeven fases.

1. Brainstormen

Alles begint met co-creatie

Aan de hand van een brainstormsessie met de opdrachtgever inventariseren we de wensen, verwachtingen en zetten we al meteen wat gave ideeën op papier. Slagkracht door co-creatie.

2. Concept & offerte

Naar de teken- en rekentafel

Alle ideeën, aantekeningen en wensen werken we uit in een of meerdere macro concepten waaraan we verschillende offertes toevoegen. Na ondertekening beginnen we met de uitwerking en starten we de productiefase.

3. Productiefase

Pre-productie

In deze fase organiseren we de draaidag(en). Het script is geschreven en de planning wordt met alle betrokkenen afgestemd. Het draaiboek wordt een week van tevoren naar alle betrokkenen verstuurd.

4. Draaidag

Time to shine

Cameraman/vrouw, regisseur, producent en assistent gaan goed voorbereid aan de slag. Aan de hand van een tot op detail uitgewerkt script starten de opnames. De klant kan meekijken via een portable scherm. Zo behouden we co-creatie en bepalen we met elkaar het eindresultaat.

5. Datamanagement & postproductie

De eerste montage

Na het veiligstellen van alle beelden en het documenteren van alle bestanden maken we een selectie van de beste beelden en vindt de eerste montage plaats.

1. Opgenomen materiaal
2. Back-up via onze server
3. Selectie beste beelden
4. Eerste montage

6. Feedback fase

Werken naar livegang

In deze fase verwerken we alle feedback waarna de klant via een beveiligde omgeving de eerste versie kan bekijken en beoordelen. De terugkoppeling verwerken wij in efficiënte correctierondes zodat we lekker vlot kunnen toewerken naar livegang.

7. Oplevering

De punten op de i

We kijken heel kritisch nu, vooral op details. Door te finetunen maken we het verschil. Pas als de beelden spraakmakend zijn, gaan we live.

Van der Valk

Commercial Gelukslot

Bekijk deze case
Van der Valk is een begrip voor betaalbare luxe hotels. Om nog meer mensen te laten genieten van hun concept en dus meer overnachtingen te boeken, bedachten we samen een ludieke actie met geluksloten en maakten een grappige social video.
Contact

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info?
Bel, mail of kom langs.

Beeldspraak

Info nummer

Beeldspraak
Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht
Meer info?