DPG Media

Achter de verhalen

Doelstelling

Werving journalisten

Wat zijn drijfveren voor een journalist om een verhaal te maken? En wat maakt het werk in zijn of haar regio bijzonder? DPG Media journalisten geven in een video een kijkje achter de schermen en beantwoorden 10 vragen over hun ervaringen als journalist.

DPG Media
STAPPENPLAN 1,2,3 & 4

concept, moodboard, storyboard & productie

Achter het verhaal

Iffet Subasi

Mensen een stem geven door oog te hebben voor alle groeperingen in de samenleving, ook de meest kwetsbare: dat is mede waarom Iffet Subasi voor de regiojournalistiek heeft gekozen. Als verslaggever van AD Rotterdams Dagblad schrijft ze veel over politiek, maar ook over armoede, een veelvoorkomend en ingrijpend probleem in haar stad. “Ik wil ervoor zorgen dat mensen binding houden met de samenleving.”

Achter het verhaal

Angelique Kunst

Na 36 jaar in het vak kan Angelique Kunst, jarenlang verslaggever van De Twentsche Courant Tubantia en sinds kort onderzoeksjournalist van het AD, nog altijd genieten van de opwinding en de spanning die het werk van journalist met zich meebrengt. Onderzoeksjournalistiek past haar als een jas: geen dag is hetzelfde. “Die variatie houdt je jong.”

Videocontent met bereik

Cijfers zeggen meer dan woorden

  1. 12 draaidagen
  2. 9 video's
  3. 27 social video's
  4. 30 dagen post productie
  5. Verhoogd vertrouwen
Achter het verhaal

Ernst Jan Rozendaal

Inmiddels dertig jaar geleden trok Ernst Jan Rozendaal vanuit Amsterdam naar Vlissingen om verslaggever te worden van de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC). Daar ontstond niet alleen een passie voor Zeeland, maar ook voor de regiojournalistiek. En hij begon er een bandje te volgen dat al snel het land zou veroveren: Bløf.

Achter het verhaal

Jelle Krekels

Als onderzoeksjournalist van het Eindhovens Dagblad heeft Jelle Krekels van zijn nieuwsgierigheid zijn beroep gemaakt. Hij beleeft de regiojournalistiek als spannend en avontuurlijk, omdat hij achter deuren kan kijken die voor anderen gesloten blijven. “Vragen beantwoorden met feiten door onderzoek te doen, dat is wat mij drijft.”

STAPPENPLAN 5,6,7 & 8

Draaidag, postproductie & livegang!

Achter het verhaal

Bas Tijhaar

Verhalen nog meer waarde geven, door er voor te zorgen dat ze online de aandacht krijgen die ze verdienen. Bas Tijhaar helpt zelfs de meest ervaren journalisten met hun verhalen zo effectief mogelijk te maken online. “Ik denk dat het beter is dat mensen hun tijd stoppen in een journalistiek platform, dan in kattenfilmpjes”

Achter het verhaal

Nicole Roelands

“Ik vind dat we als maatschappij wat meer open mogen zijn over bepaalde onderwerpen”. Met haar journalistieke ervaring gaat Nicole Roelands het gesprek aan met mensen die snel gelabeld worden, die label probeert Nicole te verbreken met haar verhalen. Om deze taboes te breken zet ze deze onderwerpen zo menselijk mogelijk op papier.

Review

Klantervaring

Floor Spijkman Projectmanager Corporate Communicatie @ DPG Meda
  • 5/5

Heel fijn samenwerken met jullie!

Contact

Get in touch

Neem contact op
Meer weten?