Online Commercials

Communiceer jouw boodschap kort en krachtig met een commercial

Een commercial laten maken.

Je kent ze wel van televisie. Opvallende reclamespotjes die in je hoofd blijven zitten. Een commercial is een korte film die bedoeld is om de kijker te verleiden tot een bepaalde actie, zoals het kopen van een product of dienst. Meestal heeft een commercial een winstoogmerk, maar dat hoeft niet. Je kunt ook mensen ertoe zetten om ergens aan deel te nemen. Wat je in ieder geval moet bereiken is om een verpletterende indruk te maken in een zeer kort tijdsbestek. Achter een reclamefilm zit vaak heel veel denkwerk en een creatief concept.

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WAAROM EEN COMMERCIAL LATEN MAKEN?

Vergroot je naamsbekendheid en genereer nieuwe klanten. Een commercial behoudt zijn waarde en is meerdere keren in te zetten (herhaling is de kracht van reclame). Maar er is meer. Commercials of reclamespotjes worden ook op internet ingezet. Daar is jouw doelgroep natuurlijk ook aanwezig! Word zichtbaar en herkenbaar voor al jouw toekomstige klanten!

Online commercial

Van der Valk geluksloten

Tijdens de geluksloten actie, kregen de gasten die in het restaurant of in het hotel hebben overnacht een unieke voucher waarbij ze kans maakte op verschillende mooie prijzen, waaronder een dag een hotel runnen.. Aan ons de taak om hiervan een commercial te ontwikkelen. Met als doelstelling gasten naar het hotel krijgen.

Beeldspraak

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

Bekijk alle cases

 

COMMERCIALS OP INTERNET

Veel mensen kijken televisie, dus een commercial op tv zal zeker een groot publiek bereiken. Maar denk ook aan commercials op internet, YouTube, Vimeo en andere video-opslag websites. Wist je dat deze commercials, als je een online marketingstrategie inzet, een nóg groter bereik binnen de doelgroep kunnen hebben? Dat is bijvoorbeeld het geval bij de commercials die beginnen voordat je eindelijk het aangeklikte filmpje op YouTube kan afspelen.

COMMERCIAL OP SOCIAL MEDIA

Is een commercial op social media dan niet hetzelfde als een social video? Niet helemaal, een commercial wordt specifiek in een videoformaat gemaakt voor televisie, de beeldkwaliteit is
maximaal. Een commercial kan natuurlijk wel op de social media kanalen worden ingezet. Een social video kan in een lagere beeldkwaliteit al heel tof zijn en kan soms nog korter zijn, maar is niet geschikt voor op tv.

Het maken van een social video is gemakkelijker én goedkoper. Misschien iets voor jouw bedrijf? Lees meer over social video.

Wil je een commercial laten maken of meer weten over de mogelijkheden met video op internet? Vraag het aan de producenten van Beeldspraak!

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Corporate video
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

Video Campagne
EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
Social media video

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?