Webserie

Webseries zijn online afleveringen die een creatieve manier bieden om een merk te promoten en de doelgroep te bereiken.

Een webserie laten maken.

Een webserie is een videoserie die via een online videoplatform of via een streamingdienst zoals Netflix of Videoland wordt uitgezonden. Een webserie kan daarom ook wel een internetserie worden genoemd. De video’s ervan blijven – anders dan bij traditionele televisiekanalen – altijd zichtbaar op het internet. Het komt steeds vaker voor dat bedrijven een eigen webserie willen (laten) maken. Zo ontwikkelde Beeldspraak voor Campina bijvoorbeeld een webserie tijdens de Olympische Spelen; met Klaas van Eerden, Steven van Brunswijk & Celine van Gerner. Wil jij ook de mogelijkheden van een webserie voor jouw merk, product of bedrijf verkennen?

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WEBSERIES EN WEBISODES

Webseries en webisodes. Twee nieuwe termen, maar het zijn vóóral ook termen die nieuwe kansen met zich meebrengen. Waar je vroeger zendtijd bij traditionele media moest inkopen voor een flinke som geld – en maar moest afwachten wie jij met jouw videomateriaal en boodschap bereikte, kun je nu veel gerichter communiceren. En niet alleen dat, je kunt tegenwoordig ook direct al feedback op je videocontent ontvangen. Series worden webseries. Episodes worden webisodes. Met als bijkomend voordeel dat het het internet veel ‘maakbaarder’ is dan traditionele media. Je hebt een internetserie helemaal zelf in de hand, waardoor je ook sneller en meer wisselende content met je kijkers kunt delen.

STREAMINGDIENSTEN

Streamingdiensten zoals Netflix en Videoland zijn sterk in opkomst. Het aantal kijkers neemt alsmaar toe. Gelukkig zijn óók deze platformen continu op zoek naar frisse, nieuwe content. Beeldspraak kan jou helpen door bijvoorbeeld mee te denken over product placement; dit is het gemerkt of ongemerkt in beeld brengen van een product, dienst of logo in een bestaande serie – of we kunnen je helpen door mee te denken over een algehele videoserie die geschikt is voor de streamingsdienst waarop je wilt verschijnen. Geen wens is te gek en geen droom is voor ons te groot. We helpen je graag buitengewone resultaten te behalen met jouw webserie.

Webserie

Rijbewijsje - Nienke Plas

In deze webserie gaan BN’ers weer terug in de lesauto, om te kijken of ze het nog in zich hebben om hun rijbewijs te halen.

Beeldspraak

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

Bekijk alle cases

EEN WEBSERIE MAKEN: HOE GAAN WE TE WERK?

Net als bij iedere andere productie van Beeldspraak kijken we altijd eerst naar jouw gewenste doelgroep en je wensen. Vanaf dit vertrekpunt maken we een voorstel en werken we gezamenlijk een format uit tot een volledige webserie. Dit kan een miniserie zijn of een serie van 8 tot 12 afleveringen. Afhankelijk van het gekozen format helpen wij jou om dit format bij verschillende streaming platformen aan te bieden. Nadat we het platform hebben bepaald beginnen we met de productie van de webserie. Dat verloopt voor iedere webserie weer anders. Voor de productie kan van alles geregeld worden. Dat kan zijn: het regelen van acteurs; het regelen van figuranten; het kiezen en regelen van locaties; costumes, visagie, et cetera. Helemaal tot aan het technische gedeelte waarbij we de inzet van de camera’s gaan bepalen. Als het eerste seizoen gefilmd is gaan we naar de postproductie en gaan we alle beelden aan elkaar monteren. Zo zorgen we ervoor dat er een echte webserie ontstaat.

SNACKABLE CONTENT

Het leuke van deze vorm van video is dat je een webserie via verschillende social media kanalen aan kunt kondigen en van daaruit direct kunt doorverwijzen naar de plek waar de webisodes live komen te staan. Die aankondigingen kun je het beste doen met kleine snippets, ook wel teasers genoemd. Deze geven een korte preview van wat de kijker te wachten staat. Geen zorgen, je hoeft natuurlijk niet zelf te knippen en te plakken in videomateriaal. Die snippets leveren wij jou aan als snackable content! Gebruik snippets voor, tijdens en na de livegang. Je kunt er eindeloos mee aan de gang. Wij houden rekening met het videoformaat van alle platformen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te posten!

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Corporate video
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

Video Campagne
EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
Social media video

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?