Libelle, Margriet, Veronica SuperGuide, Flow, Flair, Nouveau & TotaalTV

Welkomstvideo’s

Doelstelling

Nieuwe abonnees verwelkomen

DPG Media heeft vele media merken. Top titels die hun transitie maken van print naar online, om zo de klanten nog breder te kunnen voorzien van de nieuwste trends en verhalen. Voor deze merken hebben we de welkomstvideo’s gemaakt voor nieuwe abonnees. Niks is leuker dan een persoonlijk berichtje van de hoofdredacteur toch? Dat dachten wij ook!

DPG Media
STAPPENPLAN 1,2,3 & 4

concept, moodboard, storyboard & productie

Welkomstvideo

Libelle

De Libelle richt zich tot vrouwen tussen 25 en 54 jaar oud met kinderen en omschrijft zich als: Het blad voor de actieve vrouw, die niet alleen haar gezin belangrijk vindt, maar ook haar eigen ontwikkeling en de wereld waarin ze leeft. Dit hebben we door middel van de neergezette sfeer laten zien. In de video zie je dat Hilmar, hoofdredacteur van de Libelle, echt even de tijd neemt voor zichzelf. Een kopje theezetten, een stuk taart erbij, een magazine lezen.

Videocontent met bereik

Cijfers zeggen meer dan woorden

  1. 4 draaidagen
  2. 7 video's
  3. 28 social video's
  4. 950.000 views
  5. Verhoogd vertrouwen
Welkomstvideo

Flair

De lezers van Flair zijn vrouwen van 24 tot 45 jaar, die meestal een relatie heeft en de spil is van familie- en vriendenkring. Ze denkt na over moederschap of is moeder van jonge kinderen. Ze houdt van winkelen, uitgaan, mode, films, muziek, koken en romantiek. De beelden uit de video geven dit gevoel ook. Een jonge vrouw die in de bloei van haar leven staat.

Review

Klantervaring

Thalia Penidis Product Manager Engagement @ DPG Media
  • 5/5

Heel erg bedankt, we zijn ontzettend blij met het resultaat.

STAPPENPLAN 5,6,7 & 8

Draaidag, postproductie & livegang!

Contact

Get in touch

Neem contact op
Meer weten?