Van der Valk

Commercial Gelukslot

Bekijk deze case
Van der Valk is een begrip voor betaalbare luxe hotels. Om nog meer mensen te laten genieten van hun concept en dus meer overnachtingen te boeken, bedachten we samen een ludieke actie met geluksloten en maakten een grappige social video.
Distilleerderij Rutte

De perfecte Gin

Bekijk deze case
Distilleerderij Rutte heeft een historische brouwerij, een proefkamer, een winkel én ze geven workshops. Om zoveel mogelijk aanmeldingen te krijgen voor de Gin workshops, hebben we een online commercial geproduceerd.
Albert Heijn

Albert Heijn Onboarding

Bekijk deze case
Onboarden wordt steeds belangrijker, zo ook bij Albert Heijn. De meeste tieners hebben als eerst een bijbaantje bij een supermarkt, super spannend natuurlijk! Echter merkte Albert Heijn dat de meeste het zo spannend vinden, waardoor ze geen vragen meer durfden te stellen en dit is wat zij juist heel belangrijk vinden.. Wij bedachten hiervoor een passende video in samenwerking met Videoagency.
Dordrecht Marketing

Dordrecht Bijzonder Dichtbij

Bekijk deze case
Dordrecht heeft onlangs een nieuwe campagne bedacht, Dordrecht Bijzonder Dichtbij. Wij hebben hier aansluitend deze video ontwikkeld, geproduceerd en natuurlijk nabewerkt!