DPG MEDIA

Margriet, Libelle, Veronica Superguide en meer

Bekijk deze case
DPG heeft een tal aan magazines onder haar label hangen, waaronder de Libelle, Margriet, Veronica en veel meer. Wij ontwikkelde de introductie en bedank video's allemaal in zijn of haar eigen merkidentiteit. Meer weten? Lees dan hier de case!
Van der Valk

Commercial Gelukslot

Bekijk deze case
Van der Valk is een begrip voor betaalbare luxe hotels. Om nog meer mensen te laten genieten van hun concept en dus meer overnachtingen te boeken, bedachten we samen een ludieke actie met geluksloten en maakten een grappige social video.
Impliva

Productvideo’s

Bekijk deze case
Impliva is een groothandelaar in alle soorten en maten paraplu’s, wil je ze deels bedrukt of volledig? Alles kan bij Impliva. Dit is ook precies wat de doelstelling voor Impliva was, maak een video waarbij je alle mogelijkheden kunt zien. Weten hoe wij dit hebben gedaan? Lees hier meer!
Stichting Voor Sara

Commercial Voor Sara

Bekijk deze case
Voor Sara is een stichting die zich inzet voor de zeldzame ziekte MDCA1. Aangezien er met Corona weinig mogelijkheden waren tot sponsorevenementen, bedachten wij een alternatieve manier om vooralsnog geld in te zamelen door een super strakke promotievideo te maken, waardoor er meer mensen betrokken raakte met de stichting. Weten of het ons is gelukt om meer geld in te zamelen? Lees meer in de case.
Distilleerderij Rutte

De perfecte Gin

Bekijk deze case
Distilleerderij Rutte heeft een historische brouwerij, een proefkamer, een winkel én ze geven workshops. Om zoveel mogelijk aanmeldingen te krijgen voor de Gin workshops, hebben we een online commercial geproduceerd.
Dordrecht Marketing

Dordrecht Bijzonder Dichtbij

Bekijk deze case
Dordrecht heeft onlangs een nieuwe campagne bedacht, Dordrecht Bijzonder Dichtbij. Wij hebben hier aansluitend deze video ontwikkeld, geproduceerd en natuurlijk nabewerkt!