Employer branding

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Een employer branding video laten maken.

Het vinden van getalenteerde en gekwalificeerde werknemers is een enorme uitdaging. En als je ze eenmaal gevonden hebt, wil je er alles aan doen om ze te behouden. Daarom is het belangrijk om in te zetten op emotie, zichtbaarheid en culturele waarden vanuit je eigen bedrijf, zodat je je positie als goede werkgever kunt versterken. En daar komt video om de hoek kijken.

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WAAROM EEN EMPLOYER BRANDING VIDEO LATEN MAKEN?

Met video kun je een echt beeld geven van je bedrijf en de cultuur. Werknemers kunnen zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken en wie er nog meer werken. Dit kan ervoor zorgen dat zij zich meer betrokken voelen bij het bedrijf en meer geneigd zijn om zich aan te melden voor een vacature. Als HR-manager of communicatiespecialist is employer branding een allesomvattende term die ervoor zorgt dat elke uiting vanuit het werkgeverschap bijdraagt aan de positionering voor mogelijke werkzoekenden. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar met video kun je een sterke tool neerzetten die je kan helpen bij het vinden en behouden van top talent.

Employer branding

Krantenbezorger

Medewerkers vinden is tegenwoordig voor ieder bedrijf een uitdaging en als je dan toch hebt gevonden moeten ze wel de goede onboarding hebben. Hoe kan dat anders dan door een video? Job Muller, de directeur laat zien hoe de eerste werkdag voor de nieuwe bezorgers eruit ziet.

Beeldspraak

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

Bekijk alle cases

Een brandmovie is ideaal om je cultuur uit te stralen!

Een brandmovie kan daar verandering in brengen. Het biedt de mogelijkheid om iets moois uit te dragen, zonder dat het er te dik bovenop ligt. Door jouw kernwaarden, missie, visie, toekomstplannen en mogelijkheden op een gelaagde manier te delen, maak je jouw merk of bedrijf interessant voor zowel klanten als potentiële werknemers. Als je namelijk zelf enthousiast wordt van deze elementen, dan is de kans op een culturele match op personeelsvlak veel groter. Zo kun je met een brandfilm niet alleen je merk versterken, maar ook talent aantrekken en behouden.

Waarom bij Beeldspraak een employer video laten ontwikkelen?

Als je op zoek bent naar een sterke employer branding tool, dan is een employer video de perfecte keuze. Bij ons kun je terecht voor een professionele en kwalitatieve video, waarbij we ons onderscheiden door onze uitgebreide ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van video’s op strategisch niveau. Onze expertise in het vertalen van jouw kernwaarden, missie en visie naar een visueel verhaal zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt bij potentiële werknemers.

Wij zorgen ervoor dat jouw employer video niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook strategisch doordacht is en past bij de identiteit van jouw bedrijf. Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag verder, neem contact op met een van onze experts.

 

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Corporate video
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

Video Campagne
SOCIAL MEDIA VIDEO

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
(ONLINE) COMMERCIALS

Van commercials op tv tot aan advertenties op Youtube & social media.

(online) commercials
Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?