Video Campagne

Een video campagne opzetten.

Video campagnes zijn een krachtig middel om een boodschap over te brengen aan een groot publiek. Het is een verzameling van video’s die bedoeld zijn om de kijker te informeren, te inspireren of tot actie aan te zetten. Video campagnes kunnen verschillende doelen hebben, zoals het vergroten van naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten of het creëren van bewustzijn rond een bepaald onderwerp.

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van video campagnes. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WAAROM EEN VIDEO CAMPAGNE OPZETTEN?

Een video campagne laten maken is een slimme zet voor elk bedrijf dat zijn naamsbekendheid wil vergroten en nieuwe klanten wil genereren. Met een krachtige video kun je jouw merk op een gedenkwaardige manier presenteren en je boodschap op een effectieve manier overbrengen. Bovendien behoudt een commercial zijn waarde en kan deze herhaaldelijk worden ingezet, wat bijdraagt aan de kracht van herhaling in reclame.

Maar daar houdt het niet op. Tegenwoordig worden commercials en reclamespotjes ook ingezet op het internet. Hierdoor bereik je niet alleen een breder publiek, maar ook jouw doelgroep die online aanwezig is. Door jezelf zichtbaar en herkenbaar te maken voor jouw toekomstige klanten, vergroot je niet alleen je merkherkenning, maar ook je kansen op nieuwe klanten en hogere conversies.

Video Campagne

Dudok Horeca groep

Horeca Groep Dudok heeft meerdere horeca zaken die in heel Nederland gevestigd zijn. Aan ons de taak om dit bekend te maken en nieuwe medewerkers te enthousiasmeren om bij Dudok aan de slag te gaan! De video’s zijn gedeeld over verschillende media.

Beeldspraak

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

Bekijk alle cases

 

VERSCHILLENDE CAMPAGNES

Een ander voordeel van een video campagne is dat het een veelzijdig medium is dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een korte en krachtige commercial die op televisie wordt uitgezonden, maar ook voor een uitgebreide bedrijfsvideo die op de website van jouw bedrijf wordt geplaatst. Hierdoor kun je de boodschap afstemmen op de doelgroep en het gewenste kanaal, en zo een optimaal resultaat behalen.

KOM BOVEN DE CONCURRENTEN UIT

Bovendien biedt een video campagne ook de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Met een originele en creatieve video kun je jouw merk op een unieke manier presenteren en zo de aandacht trekken van jouw publiek. Door gebruik te maken van visuele en auditieve elementen, zoals animaties, muziek en voice-overs, kun je de kijker betrekken bij jouw verhaal en een emotionele connectie maken met jouw merk. Hierdoor vergroot je niet alleen de kans op nieuwe klanten, maar ook op loyale en betrokken volgers die jouw merk blijven volgen en aanbevelen bij anderen.

Kortom, met een video campagne laat je niet alleen een sterke indruk achter bij jouw publiek, maar profiteer je ook van de vele voordelen die online marketing te bieden heeft.

Wil je een een campagne opzetten of meer weten over de mogelijkheden voor video campagnes? Vraag het aan de producenten van Beeldspraak!

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Corporate video
SOCIAL MEDIA VIDEO

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
Social media video

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?