ESET

Progress. Protected.

DOELSTELLING

Bekendheid B2B

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om uw bedrijf te beschermen tegen virussen en andere online bedreigingen, dan is ESET een uitstekende keuze. Wij hebben een video voor ESET ontwikkeld die speciaal gericht is op de b2b-markt. In de video laten we zien hoe ESET werkt en waarom het zo populair is bij bedrijven. Bekijk de video om te zien hoe ESET uw bedrijf kan helpen om zich te beschermen tegen virussen en andere online bedreigingen.

STAPPENPLAN 1,2 & 3

CONCEPT, STORYBOARD & MOODBOARD

We hebben meer

Explainer

Het ontwikkelen van een explainer video is een goede manier om het verhaal achter een bedrijf te vertellen en te laten zien hoe het is ontstaan en waar het naartoe wil gaan. Dit kan de aandacht van potentiële klanten en investeerders trekken en hen overtuigen van de waarde van het bedrijf. Een explainer video kan ook helpen om de missie en visie van het bedrijf te communiceren en het merk te versterken. Het is belangrijk om de video helder en aantrekkelijk te maken, zodat het publiek geïnteresseerd blijft en de boodschap goed overkomt.

Video content met bereik

Cijfers zeggen meer dan woorden

  1. 2 verschillende concepten ontwikkeld
  2. 1 draaidag
  3. 12 scene's
  4. 3 dagen post productie
Stappenplan 4,5,6

DRAAIDAG, POSTPRODUCTIE & LIVEGANG

REVIEW

KLANTERVARING

Marceau Mertens Marketing, IT & Procesoptimalisatie @ Dubbelsteyn
  • 5/5
Een brandmovie laten maken voor BMW & MINI Dubbelsteyn door Beeldspraak. Enorm tevreden met het resultaat, de werkwijze en de omgang. Professionele partij die zeker meedenkt over de belangen van het bedrijf en de video,…
Lees meer
Contact

Get in touch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info?
Bel, mail of kom langs.

Yorick Huijbregts

Founder & Managing Director

Beeldspraak
Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht
Meer weten?