Distilleerderij Rutte

De perfecte Gin

Commercial Gin workshops

Het proces

Volle workshops

Distilleerderij Rutte heeft een historische brouwerij, een proefkamer, een winkel én ze geven workshops. Om zoveel mogelijk aanmeldingen te krijgen voor de Gin workshops, hebben we een online commercial geproduceerd.

Logo Rutte Distillateurs
Achter de schermen

Het echte werk

De doelstelling is bekend, het werkplan is klaar, het script goedgekeurd en alle instructies zijn gegeven, iedereen is klaar voor de draaidag.

Testimonial

Klant aan het woord

We hadden geen idee wat ons allemaal te wachten stond, maar we zijn onder de indruk van de professionaliteit waarmee het productieteam ons heeft begeleid.

Eindproducten

Productvideo's

Het eindproduct is in dit geval een reeks aan productvideo’s. In korte video’s werd telkens een andere soort gin uitgelicht. Hierbij werd ook verteld welke geuren en smaken deze gin had en hoe deze gedronken dient te worden.

Bedrijfsvideo

De perfecte gin.

De cijfers

Het resultaat

De video werd ingezet op de website van Rutte en gedeeld op social media. De video heeft meer dan 150.000 weergaven gehaald en de workshops zaten goed vol!
  1. 150.000 views
  2. 400.000 mensen bereikt
  3. 150 extra deelnemers
  4. 21% meer winkelomzet
Contact

Get in touch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info?
Bel, mail of kom langs.

Yorick Huijbregts

Founder & Managing Director

Beeldspraak
Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht
DPG MEDIA

Margriet, Libelle, Veronica Superguide en meer

Bekijk deze case
DPG heeft een tal aan magazines onder haar label hangen, waaronder de Libelle, Margriet, Veronica en veel meer. Wij ontwikkelde de introductie en bedank video's allemaal in zijn of haar eigen merkidentiteit. Meer weten? Lees dan hier de case!
Bekijk alle cases