Rutte Distillery

Botanical distillers

DOELSTELLING

Volle workshops

Als je bij Rutte binnenstapt voelt het alsof je teruggaat in de tijd. Authenticiteit is in alle details doorgevoerd. De juiste sfeer neerzetten doen we altijd, maar dat kreeg bij het maken van deze commercial extra aandacht.

Logo Rutte Distillateurs
STAPPENPLAN 1,2 & 3

CONCEPT, STORYBOARD & SHOTLIST

DE OPLEVERING

Gin Workshop

Sfeer in combinatie met de beleving van Rutte’s Gin workshop; zien, ruiken, proeven en samen genieten. Distilleerderij Rutte heeft een historische brouwerij, een proefkamer, een winkel én ze geven workshops. Om zoveel mogelijk aanmeldingen te krijgen voor de Gin workshops, hebben we een online commercial geproduceerd.

Social snacks

Productvideo's

Het eindproduct is in dit geval een reeks aan productvideo’s. In korte video’s werd telkens een andere soort gin uitgelicht. Hierbij werd ook verteld welke geuren en smaken deze gin had en hoe deze gedronken dient te worden.

VIDEOCONTENT MET BEREIK

CIJFERS ZEGGEN MEER DAN WOORDEN

De video werd ingezet op de website van Rutte en gedeeld op social media. De video heeft meer dan 150.000 weergaven gehaald en de workshops zaten goed vol!
  1. 150.000 views
  2. 400.000 mensen bereikt
  3. 150 extra deelnemers
  4. 21% meer winkelomzet
Achter de schermen

Klant aan het woord

We hadden geen idee wat ons allemaal te wachten stond, maar we zijn onder de indruk van de professionaliteit waarmee het productieteam ons heeft begeleid.

REVIEW

KLANTERVARING

Myriam Hendrickx Managing director at Distillery Rutte & Zn @ Rutte & ZN
  • 5/5
Beeldspraak is een uiterst professioneel bedrijf. Ze maken niet alleen mooi werk, maar denken ook mee, helpen mee en zijn flexibel. De ene keer wilden we 100% uitpakken: met toeters en bellen: prachtige belichting, rook…
Lees meer
STAPPENPLAN 5,6,7 & 8

DRAAIDAG, POSTPRODUCTIE & LIVEGANG

Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?