Aftermovie

Herroep de sfeer van je evenement met een aftermovie!

Een aftermovie laten maken.

Een aftermovie is een korte, dynamische videofilm van de hoogtepunten tijdens evenementen, feesten of presentaties. Door sprekers en gasten aan het woord te laten, stijgt de waarde van de video. Dat vraagt om expertise, inzicht, timing.

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van aftermovies. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WAAROM EEN AFTERMOVIE LATEN MAKEN?

Voor een perfecte indruk van het evenement! Het woord aftermovie zegt het al. Een film voor erna. Het is een blijvende waardevolle herinnering, maar ook heel nuttig en leuk voor de mensen die er niet bij waren. Een aftermovie is een effectieve manier om beurzen, evenementen of bedrijfspresentaties vast te leggen. Of gewoon een lekker feest. Waardevol en waardevast want op ieder moment kun je de impressie van het evenement aan je doelgroep laten zien. Ook op de lange termijn inzetbaar. Wel zo prettig als het veel tijd en geld heeft gekost. En nog een voordeel: het is een perfect marketingmiddel om indruk te maken op de mensen die er niet bij waren. Met een goede aftermovie roep je de sfeer opnieuw op.

Aftermovie

HP work happy event

Deze aftermovie toont de hoogtepunten van het HP Work Happy-evenement, waar deelnemers genoten van interactieve sessies, inspirerende sprekers en een lekkere borrel!

Beeldspraak

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

Bekijk alle cases

 

HET KAN MAAR ÉÉN KEER GOED

Veel mensen denken.. filmen… dat kan ik toch zelf ook? Natuurlijk, maar let erop dat jouw doelgroep en klanten professionaliteit verwachten. Zowel het filmen en het editen van de video kun je het beste door een professioneel videoproductiebedrijf laten doen. Het evenement stilleggen voor een nieuwe opname kan natuurlijk niet dus je raadt het al, de opnames moeten in één keer goed gaan. En vooraf moet met de opdrachtgever de doelstelling goed worden afgestemd, wat zijn de wensen en wat wil hij bereiken? Neem geen risico op missers en vraag een gespecialiseerd videoproductiebedrijf.

MET EEN GOEDE AFTERMOVIE GAAN HERINNERINGEN NOOIT VERLOREN.

Beelden zeggen meer dan woorden. Met een goede aftermovie roep je de herinnering en de sfeer opnieuw op. Wil je een aftermovie laten maken waarbij alleen vakmensen over de vloer komen? Bel het team van Beeldspraak!

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Corporate video
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

Video Campagne
EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
Social media video

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?