Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie genoemd

Een corporate video laten maken.

Een corporate video, ook wel een bedrijfsvideo of een brandmovie genoemd, is een video die het verhaal vertelt van jouw merk en – de geschiedenis – van je bedrijf. Een corporate video is één van de meest duurzame investeringen die je kunt doen om de positionering en de profilering van je bedrijf in de markt te verankeren. Daarom mag een goede corporate video dan ook zeker niet ontbreken in je marketingcommunicatie-aanpak.

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

MET EEN CORPORATE VIDEO JE MERK TOT LEVEN LATEN KOMEN

Van klantbinding naar klantherinnering. Een goed verhaal, dat op video wordt vertelt, blijft plakken bij jouw ideale klanten. Met een corporate video verover je niet alleen het denkvermogen van je klanten, maar ook hun harten! En ieder bedrijf heeft wel een verhaal te vertellen dat op corporate video past: of je nu een zzp’er, een mkb- ondernemer of een directeur van een multinational bent. De weg naar succes is vrijwel nooit een lineaire lijn omhoog. Het mooie daarvan is dat er prachtige verhalen in die reis verborgen zitten. Verhalen die verteld mogen worden; het liefst op beeld. Want wist je dat beeldinformatie 60.000 keer sneller verwerkt wordt dan alleen tekst? Laat Beeldspraak je helpen om jouw verhaal naar een corporate video te vertalen. Wij denken graag met je mee hoe we van jouw merk een superster in de markt kunnen maken.

Corporate film

Scale

SCALE is de allereerste campus die digitale- en fysieke innovatie echt weet te verbinden. Hier werken wereldspelers samen met het mkb, scale-ups en kennisinstellingen aan de producten van nu en morgen.

Beeldspraak

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

EEN DOELTREFFENDE ZAKELIJKE VIDEO

Laten we eerlijk wezen: we willen allemaal impact maken. Dat is het bestaansrecht van je bedrijf, toch? Je wilt een positieve impact maken op de levens van klanten, zodat ze je waarderen en bij je terug blijven komen. Zo vergroot je de lifetime customer value. Maar die klanten komen niet zomaar naar je toe. Ze moeten je eerst kennen, voordat ze voor je kunnen kiezen. En daar helpt een corporate video ze enorm bij. Voor het bedenken van een script en een plan van aanpak voor jouw corporate video kun je het beste samenwerken met een professionele videoproducent. Om indruk op de kijker te maken is er een krachtige opbouw in de bedrijfsfilm nodig. De kijker moet geboeid zijn en volledig meegenomen worden in het verhaal. Van begin tot eind. En wie kunnen dat beter dan echte filmmakers?

EEN CORPORATE VIDEO MAG NIET ONTBREKEN

Of het nu gaat om klantcommunicatie of om arbeidsmarktcommunicatie: een corporate video kan op meerdere manieren ingezet worden. Je kunt een corporate video zelfs toevoegen aan de communicatie van losse projecten en aan productcommunicatie. Mits goed gedaan geeft deze vorm van video immers een sterke ‘Waarom’ weer; de drive achter het bedrijf. En die is áltijd belangrijk. Bij Beeldspraak kunnen we de videoproductie ook nog eens voorzien van een voice over en/of eventuele animaties. Overigens is het gebruik van video niet alleen belangrijk om je doelgroep te bereiken. Ook Google en andere online zoekmachines belonen je tegenwoordig voor het gebruik van multimedia op webpagina’s en in blogartikelen. Door tekst te combineren met afbeeldingen en video, krijg je sneller een hogere ranking toegewezen in zoekmachineresultaten.

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

(ONLINE) COMMERCIALS

Van commercials op tv tot aan advertenties op Youtube & social media.

(Online) Commercial
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

Video Campagne
EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
Socialmedia video

Een socialmedia video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?