Documentaire

Een documentaire vertelt op een informatieve en meeslepende manier een specifiek onderwerp of verhaal.

Een documentaire laten maken.

Een documentaire is een krachtig medium dat kijkers meeneemt op een reis van feiten, inzichten en emoties. Het biedt bedrijven en merken de mogelijkheid om hun verhaal op een authentieke en inspirerende manier te vertellen. Door middel van een documentaire kunnen bedrijven en merken hun waarden, missie en visie delen met de wereld en laten zien hoe deze worden nagestreefd in de praktijk. Bovendien kan een documentaire helpen om het publiek te informeren over een bepaald onderwerp dat relevant is voor het bedrijf of merk en zo het bewustzijn vergroten. Kortom, een documentaire is een waardevol middel voor bedrijven en merken om hun verhaal te vertellen en een blijvende indruk achter te laten bij hun doelgroep.

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WAAROM EEN DOCUMENTAIRE LATEN MAKEN?

Een documentaire biedt de mogelijkheid om het verhaal van het bedrijf of merk op een diepgaande en authentieke manier te vertellen. Hierdoor kan de kijker een beter begrip krijgen van de missie, visie en waarden van het bedrijf of merk en zich hiermee identificeren. Ten tweede kan een documentaire helpen om het publiek te informeren over belangrijke onderwerpen of kwesties die relevant zijn voor het bedrijf of merk. Dit kan bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn en begrip van het publiek voor deze onderwerpen. Ten derde kan een documentaire fungeren als een effectief marketinginstrument dat kan bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid en het imago van het bedrijf of merk. Tot slot kan een documentaire ook dienen als een middel om de betrokkenheid en loyaliteit van klanten en werknemers te vergroten, door het delen van inspirerende verhalen en inzichten.

Documentaire

Ernst Jan over Bløf

Inmiddels dertig jaar geleden trok Ernst Jan Rozendaal vanuit Amsterdam naar Vlissingen om verslaggever te worden van de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC). Daar ontstond niet alleen een passie voor Zeeland, maar ook voor de regiojournalistiek. En hij begon er een bandje te volgen dat al snel het land zou veroveren: Bløf.

Beeldspraak

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

BEKIJK HIER MEER DOCUMENTAIRES

Bekijk alle cases

WAAROM BEELDSPRAAK?

Als professioneel videoproductie bedrijf kunnen wij JE documentaire op een hoogwaardige en creatieve manier produceren. Door onze expertise verloopt het productieproces efficiënt en kunnen wij je verhaal authentiek en inspirerend vertellen. Kies voor ons en ontvang een unieke en onderscheidende documentaire die je doelgroep zal raken.

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Corporate video
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

Video Campagne
EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
Social media video

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?