Social media video

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Een social media video laten maken.

Een social media video is een korte, pakkende video die speciaal is ontworpen voor gebruik op sociale media platforms. Als video productie bedrijf richten we ons op het maken van social media video’s die de aandacht van de kijker vasthouden en een boodschap effectief overbrengen binnen de beperkte spanningsboog van de gebruiker op o.a. social media.

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WAAROM EEN SOCIAL MEDIA VIDEO LATEN MAKEN?

Een social media video van Beeldspraak is een korte, krachtige video die speciaal is ontworpen om op sociale media te worden geplaatst. Het is een belangrijke tool voor bedrijven en merken om hun boodschap op een effectieve manier over te brengen aan een breed publiek. Sociale media platforms, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, zijn krachtige marketingtools die kunnen worden gebruikt om merkbekendheid te vergroten, meer verkeer naar een website te genereren en conversies te stimuleren. Een social media video is een snelle manier om de aandacht van de kijker te trekken en hen te betrekken bij het verhaal dat je als bedrijf wil vertellen. Het kan helpen om de merkidentiteit te versterken en de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten. Door regelmatig social media video’s te delen, kan een bedrijf een sterke online aanwezigheid opbouwen en het vertrouwen en de loyaliteit van klanten vergroten.

Social media video

Van der Valk geluksloten

Tijdens de geluksloten actie, kregen de gasten die in het restaurant of in het hotel hebben overnacht een unieke voucher waarbij ze kans maakte op verschillende mooie prijzen, waaronder een dag een hotel runnen.. Aan ons de taak om hiervan een commercial te ontwikkelen. Met als doelstelling gasten naar het hotel krijgen.

Beeldspraak

Achter de schermen

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

Bekijk alle cases

 

WAAROM BEELDSPRAAK?

Beeldspraak heeft veel ervaring met het maken van social media video’s op maat. We houden rekening met het platform waarop de video wordt gepubliceerd, het publiek dat u wilt bereiken en de boodschap die u wilt overbrengen. Door middel van pakkende beelden, geluidseffecten en muziek creëren we een video die uw doelgroep aanspreekt en tot actie aanzet. Wil je ook een perfecte social media video voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Lees verder
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

Video Campagne
EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
(online) commercials

Van commercials op tv tot aan advertenties op Youtube & social media.

(online) commercials
Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?