DPG MEDIA

Oranje boven

Olympische Spelen

De klant

DPG Media

DPG Media heeft vele media merken. Top titels die hun transitie maken van print naar online. Een van de vele projecten rondom deze transitie is Oranje Boven. De serie wordt gepresenteerd door Frank Evenblij, Fatima Moreira de Melo, Shelly Sterk en Remy Bonjasky.

DPG Media
Milan Vader, Roos Zwetsloot en Bas Verwijlen.

Aflevering 2

Tijdens de Olympische Zomerspelen in Tokio slaan de NLO, NOC*NSF, KLM en AD de handen ineen om medaillewinnaars te voorzien van een unieke ‘medaillerit’. Voorgaande jaren werden ze rondgereden in de MedailleTaxi, maar dat is dit jaar helaas niet mogelijk. Daarom nemen we de medaillewinnaars mee op grote hoogte in Oranje Boven! Dit keer spreekt Shelly Sterk met Milan Vader, Roos Zwetsloot en Bas Verwijlen.

Annemiek van Vleuten, Tom Dumoulin en Jessey Voorn

Aflevering 3

Tijdens de Olympische Zomerspelen in Tokio slaan de NLO, NOC*NSF, KLM en AD de handen ineen om medaillewinnaars te voorzien van een unieke ‘medaillerit’. Voorgaande jaren werden ze rondgereden in de MedailleTaxi, maar dat is dit jaar helaas niet mogelijk. Daarom nemen we de medaillewinnaars mee op grote hoogte in Oranje Boven! In deze aflevering spreekt Frank Evenblij met Annemiek van Vleuten, Tom Dumoulin en Jessey Voorn.

De feitjes

  1. 11 Vluchten
  2. 205.524 Kilometer
  3. 11 Video's
  4. 33 Interviews
  5. 4 Teams
Contact

Get in Touch

Neem contact op
Meer weten?