Dubbelsteyn BMW & MINI

Join the family

Aanleiding

1

Doelstelling

Online zichtbaar worden doormiddel van een brandmovie. Laat alles zien wat we in de afgelopen jaren hebben gedaan met Dubbelsteyn. Het liefst in een video van 1 minuut.

2

Oplossing

Het begint met de vraag, waarvoor moet de video dienen? Wie is de doelgroep en wie willen jullie bereiken? Dit was in eerste instantie nog niet duidelijk, uiteindelijk na een brainstormsessie met Beeldspraak hebben ze de kernwaardes opnieuw te gedefiniërt. En dit is voor ons cruciaal om dit te vertalen naar een filmscript.

3

Resultaat

Door het resultaat is het vertrouwen verhoogd. De online vindbaarheid is door middel van een video campagne met de brandmovie vergroot. Hun authenticiteit komt naar voren in het resultaat. Less is more,  in een korte video hebben we hun kernwaardes en hun wensen samengebracht tot een krachtige brandmovie

Wie is de klant?

Wie is Dubbelsteyn?

BMW & Mini Dubbelsteyn is een autodealer die zich bevindt in Dordrecht & Numansdorp.  Ze staan voor service, kwaliteit & het echte familiegevoel. Naast het repareren, onderhouden en verkopen van de auto’s doen ze ook veel meer. Zo sponsoren ze Blijdorp met diverse elektrische auto’s, diverse voetbalclubs en het Wereld Tennis Toernooi in Ahoy. 

Dubbelsteyn

Kernwaardes

De volgende kernwaardes, zijn cruciaal voor het bedrijf

Service

Ze begrijpen dat gemak een belangrijke factor is voor hun klanten, daarom bieden ze een haal- en brengservice aan. Deze service stelt klanten in staat om hun auto eenvoudig op te laten halen voor onderhoud of reparaties, waardoor ze tijd en moeite besparen.

Familie

Ze zijn trots op hun aanpasbaarheid en bieden diverse opties, zoals kinderstoeltjes en ruime gezinsauto's, om tegemoet te komen aan de wensen en veiligheidseisen van gezinnen. Ze streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn voor gezinnen, zodat ze comfortabel en zorgeloos kunnen reizen.

Sponsors

Zo sponsoren ze Blijdorp met diverse elektrische auto’s, diverse voetbalclubs en het Wereld Tennis Toernooi in Ahoy. Door middel van sponsoring tonen ze hun betrokkenheid en dragen ze bij aan de gemeenschap.

Concepting

We zien de kernwaardes terug in het concept, door ze visueel en herkenbaar te maken. Zo zien we bij service, dat er een haal- en breng service is. Familie gevoel met z’n alle genieten in de auto en sponsors zien we door middel van een jong team die gaat voetballen in branded kleding.

ACHTER DE SCHERMEN

DRAAIDAGEN

De doelstelling is bekend, het werkplan is klaar, het script goedgekeurd en alle instructies zijn gegeven. Klaar voor de draaidag!

VIDEOCONTENT MET BEREIK

Resultaten

  1. Verhoogd vertrouwen
  2. Online vindbaarheid
  3. Authenticiteit
REVIEW

KLANTERVARING

Marceau Mertens Marketing, IT & Procesoptimalisatie @ Dubbelsteyn
  • 5/5
Een brandmovie laten maken voor BMW & MINI Dubbelsteyn door Beeldspraak. Enorm tevreden met het resultaat, de werkwijze en de omgang. Professionele partij die zeker meedenkt over de belangen van het bedrijf en de video,…
Lees meer
Contact

SPREKEN WIJ JE AAN OF HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op met Yorick
Meer weten?