DPG Media

Campina: De Starters

DOELSTELLING

BREDERE DOELGROEP

In De Starters gaan 3 BN’ers op ontdekkingstocht langs verschillende olympische sporten waarbij een sterke start van enorm belang is voor succes.  Met z’n drieën komen ze in aanraking met de ins en outs van de sporten. Dat gaat natuurlijk niet zonder vallen en opstaan. Gelukkig krijgen ze hulp van een oud-topsporters, die hen leert hoe ze de beste start kunnen maken.

DPG Media
STAPPEN 1, 2 EN 3

Brainstormen, Concept, Moodboard en Storyboard

DE STARTERS S1:

Aflevering 1: Wedstrijdzwemmen

Zonder een sterke start ben je nergens op de Olympische Spelen. Wat komt er allemaal kijken bij het maken van die sterke start, bijvoorbeeld bij de afsprong van het startblok in het zwembad? Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner onderzoeken dit onder andere samen met Campina in de nieuwe videoserie De Starters. Ook krijgen ze hulp van niemand minder dan olympisch zwemkampioene Inge Dekker.

 

DE STARTERS S1:

Aflevering 2: Roeien

Tijdens de Olympische Spelen is een sterke start essentieel. Ook op de roeibaan. Wat komt er kijken bij een zo snel mogelijke start? De Starters (Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner) onderzoeken samen met Campina welk krachtontbijt de sleutel tot succes is. Daarna stapt het trio onder begeleiding van olympisch roeikampioene Maaike Head in een roeiboot. Maken De Starters een vliegende start of gaan ze kopje onder?

STAPPEN 5, 6, 7 EN 8

DRAAIDAG, POSTPRODUCTIE & LIVEGANG

DE STARTERS S1:

Aflevering 3: Hordenlopen

Als er één olympische sport is waarbij een sterke start het verschil kan maken tussen winst en verlies, dan is het atletiek wel. De Starters (Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner) onderzoeken samen met Campina wat het beste krachtontbijt is voor zo’n vliegende start, waarna ze onder begeleiding van atletiekkampioen Gregory Sedoc zelf plaats nemen in de startblokken. Wie van hen vliegt het snelst over de horden?

 

DE STARTERS S1:

Aflevering 4: Wielrennen

In een olympische sport die zich op de hoogste snelheid voltrekt, kun je niet zonder een sterke start. In deze slotaflevering gaan De Starters (Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner) de uitdaging aan en stappen ze op de fiets op de steile wielerbaan. Samen met Campina onderzoeken ze het beste krachtontbijt voor een sterke start. Geholpen door de wielerkampioenen Elis en Sam Ligtlee gaan ze nog eenmaal tot het uiterste. Wie is de sterkste starter van allemaal?

achter de schermen

DRAAIDAGEN

Tijdens de draaidagen hebben wij niet alleen een cameraploeg op de starters gehad maar hebben wij ook een Behind The Scenesvideo opgenomen. Zo weet je precies wat er achter de schermen gebeurd van zo’n mooie productie als dit.

DE STARTERS S2:

AFLEVERING 1: SNOWBOARDEN

In deze aflevering maken de starters kennis met snowboarden. Wat heb je nou allemaal nodig om zo snel mogelijk de berg af te komen? Gregory Martina, Tim Haars en Dominique Rijpma van Hulst gaan hier samen met Nicolien Sauerbreij aan de slag om de snowboardkunsten aan te leren. Wie komt er als eerste en snelste beneden langs de finish.

DE STARTERS S2:

AFLEVERING 2: SHORTTRACK

Na het snowboarden maken de Starters kennis met shorttrack. Van start tot finish, overstappen en nog veel meer handige tips krijgen de starters van olympisch shorttracker Cees Jufferman. Wie wordt de winnaar van deze aflevering?

Videocontent met bereik

Cijfers zeggen meer dan woorden

  1. 6 draaidagen
  2. 15 man crew
  3. 7 afleveringen
  4. 1.000.000 weergaven
DE STARTERS S2:

AFLEVERING 3: CURLING

In de laatste aflevering komen de starters in aanraking met curling. Dit keer krijgen zij alle in en outs mee van Kimberley Honders en Mark Neeleman. Met hoeveel punten gaat de winnaar ervandoor?

Review

klantenervaring

Mirte van den Ven Brand Manager @ Campina
  • 5/5

Wauw de video’s zijn echt heel gaaf geworden!! Het verhaal zit goed in elkaar, de techniek, vormgeving, branding, BN’ers. Grote complimenten aan iedereen!!! Ben heel benieuwd naar de viewrates

CONTACT

GET IN TOUCH

Neem contact op
Meer weten?