DPG Media

EWA

DOELSTELLING

WEBSERIE VOOR PLAY

Diana Kuip en Gregory Sedoc bespreken in EWA de sportzomer. En dan in het bijzonder de onderbelichte sporten. Want er is méér dan De Tour de France en Formule 1.

DPG Media
EWA:

Aflevering 1

Tim van Rijthoven maakt zijn eerste verschijning op Wimbledon. De dames van het hockeyteam lijken nog niet helemaal in de juiste sfeer te zitten. En Dafne Schippers geniet echt niet zomaar van een volledig stuk taart.

EWA:

Aflevering 2

Tim van Rijthoven maakt een geweldige indruk tijdens zijn optreden op Wimbledon, maar moet uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Novak Djokovic. Sharon van Rouwendaal verovert niet alleen de wereldtitel op de 10km tijdens het WK open water zwemmen in Boedapest, maar behaalt ook nog brons op de 25km afstand. Diana Kuip en Gregory Sedoc nemen de meest opwindende sportmomenten van de afgelopen week door. Gregory toont zijn beste ‘gameface’ en samen bespreken ze de prominente vrouwelijke teams van deze sportzomer: de hockeydames en de OranjeLeeuwinnen.

EWA:

Aflevering 3

Deze week bespreken Gregory Sedoc en Diana Kuip in hun programma Even Wat Anders (EWA) de openingswedstrijd van de OranjeLeeuwinnen. Het nationale vrouwenvoetbalteam, onder leiding van bondscoach Mark Parsons, staat voor uitdagingen vanwege de blessure van Sari van Veenendaal en de coronabesmetting van Jackie Groenen. Welke impact zal dit hebben op het team? Daarnaast wordt er aandacht besteed aan vrouwenhockey, wordt er teruggeblikt op Wimbledon aan de hand van de social media-post van Nick Kyrgios, geeft Gregory Sedoc een snelle sprintcursus en kijken ze vooruit naar het WK atletiek.

 

EWA:

Aflevering 4

In deze aflevering van EWA bespreken Diana Kuip en Gregory Sedoc kort de toch enigszins onverwachte wereldtitel van de hockeydames. Waarom presteert het Oranje voetbalelftal nog niet op zijn best en moeten we ons zorgen maken over Frankrijk? Gregory deelt advies over welke sportschoenen te dragen, kijkt vol verwachting uit naar de 5000 meter race van Sifan Hassan en prijst het talent van kogelstootster Jessica Schilder. Diana eindigt met een aanbeveling voor een opmerkelijke documentaire over Mo Farah.

EWA:

Aflevering 5

Het WK Atletiek is voorbij en de Nederlandse atleten keren terug uit Eugene met een aantal indrukwekkende medailles op zak. Gregory Sedoc is vooral enthousiast over de prestaties van Femke Bol en Anouk Vetter. In deze aflevering van EWA bespreken Gregory en Diana Kuip ook de uitschakeling van het Nederlandse vrouwenvoetbalteam tijdens het EK: is het tijd voor de bondscoach om te vertrekken? Daarnaast wordt er gesproken over de Tour Femmes: weet Van Vleuten haar favorietenrol waar te maken? Omslagfoto: ANP, Robin van Lonkhuijzen.

CONTACT

GET IN TOUCH

Contact
Meer weten?