Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een korte, dynamische videofilm van de hoogtepunten tijdens evenementen, feesten of presentaties. Door sprekers en gasten aan het woord te laten, stijgt de waarde van de video. Dat vraagt om expertise, inzicht, timing.

Waarom een aftermovie laten maken?

Voor een perfecte indruk van het evenement! Het woord aftermovie zegt het al. Een film voor erna. Het is een blijvende waardevolle herinnering, maar ook heel nuttig en leuk voor de mensen die er niet bij waren. Een aftermovie is een effectieve manier om beurzen, evenementen of bedrijfspresentaties vast te leggen. Of gewoon een lekker feest. Waardevol en waardevast want op ieder moment kun je de impressie van het evenement aan je doelgroep laten zien. Ook op de lange termijn inzetbaar. Wel zo prettig als het veel tijd en geld heeft gekost. En nog een voordeel: het is een perfect marketingmiddel om indruk te maken op de mensen die er niet bij waren. Met een goede aftermovie roep je de sfeer opnieuw op.

Bij welke evenementen kun je een aftermovie laten maken?

  • Beurzen
  • Workshops
  • Klantendagen
  • Presentaties
  • Informatiebijeenkomsten
  • Evenementen
  • Feesten

Het kan maar één keer goed

Veel mensen denken.. filmen… dat kan ik toch zelf ook? Natuurlijk, maar let erop dat jouw doelgroep en klanten professionaliteit verwachten. Zowel het filmen en het editen van de video kun je het beste door een professioneel videoproductiebedrijf laten doen. Het evenement stilleggen voor een nieuwe opname kan natuurlijk niet dus je raadt het al, de opnames moeten in één keer goed gaan. En vooraf moet met de opdrachtgever de doelstelling goed worden afgestemd, wat zijn de wensen en wat wil hij bereiken? Neem geen risico op missers en vraag een gespecialiseerd videoproductiebedrijf.

Met een goede aftermovie gaan herinneringen nooit verloren.

Beelden zeggen meer dan woorden. Met een goede aftermovie roep je de herinnering en de sfeer opnieuw op. Wil je een aftermovie laten maken waarbij alleen vakmensen over de vloer komen? Bel het team van Beeldspraak!

Bekijk onze aftermovies