Videoclip: show je talent!

Filmpjes maken kan iedereen. Maar een échte professionele videoclip, dat is iets anders. Dat hebben we ervaren bij het maken van videoclips voor verschillende artiesten. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat past bij jouw doel, budget en niet te vergeten jouw talent. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jouw ideeën, maar we denken graag met je mee. Ieder z’n vak! Het gaat er om dat jij straks vol trots je videoclip op alle mogelijke manieren kunt presenteren en delen. Hoe beter de videoclip, hoe hoger de ranking!

Hoe mooier de productie, hoe groter het succes.

Je moet echt met iets goeds komen om op te vallen tussen al het visuele geweld van artiesten. Een clip maken kan iedereen, maar je onderscheiden van de rest is de kunst. De ervaring leert dat artiesten met een professionele videoclip of promo-clip zichzelf veel beter verkopen.

Internet is ontzettend belangrijk

Videoclips op internet zijn relevanter dan ooit als je snel een groot bereik wil. Vroeger was MTV de plek waar je kijkers moest veroveren, maar dan moest je maar afwachten of de tv werd aangezet. Tv is dan toch een beetje een sloom medium en je werd alleen uitgezonden als je een onnoemlijk marketingbudget aanboorde. Dat is wel veranderd. Jongeren bijvoorbeeld, kijken vrijwel geen tv meer. Ze volgens alle videoclips op YouTube of krijgen via andere social media kanalen videofilmpjes in hun timeline gepresenteerd. Daardoor is het bereik op internet vele malen groter dan het bereik dat MTV ooit had. Je hebt snel wereldwijde aandacht, niet onbelangrijk als je als artiest wil doorbreken. Én het is betaalbaar geworden. Zowel de productie als het zendmedium.

Doorbreken met een videoclip

Oké, niet alle artiesten willen wereldwijde bekendheid, maar dan nog blijft er voldoende uitdaging over om op te vallen. Je moet je visueel kunnen onderscheiden. YouTube is enorm populair, maar als je geen professioneel videomateriaal hebt dan heeft dat direct gevolg voor je boekingen, ranking, downloads etc. Als je iets doet moet je het goed doen en wie weet breek jij wel door met een toffe videoclip.

Wil je eens van gedachte wisselen met onze producer van videoclips, neem dan contact op. Dat kan via onderstaand formulier of bel met Yorick. Als de wensen in kaart zijn gebracht kan er vrijblijvend een prijsvoorstel worden gemaakt en dan kun jij als artiest zelf het rekensommetje wel maken van wat het je oplevert.

Trek jij de stoute schoenen aan? Het creatieve team van Beeldspraak staat voor je klaar.

Bekijk het team