Bedrijfsfilm laten maken

Een gemiddelde bedrijfsfilm verkoopt in ongeveer 3-5 minuten een product of dienst. Ook kan de ambitie en visie van het bedrijf worden uiteengezet. Je kan gemakkelijk en in een korte tijd je bedrijf presenteren. Voor het bedenken van het script en een plan van aanpak kun je het beste samenwerken met een professionele videoproducent. Om indruk op de kijker te maken, is er opbouw in de bedrijfsfilm nodig. De kijker boeien en meenemen in het verhaal. Van begin tot eind. Wie kunnen dat beter dan echte filmmakers?

Bedrijfsvideo of wervingsvideo

Een zusje van de bedrijfsvideo is een wervingsvideo, een film over een bedrijf of afdeling gericht op nieuw aan te trekken medewerkers. De opbouw is ook hier van belang. Lees meer over een wervingsvideo laten maken.

Een bedrijfsvideo is een krachtig communicatiemiddel

Een bedrijfsvideo is een krachtig communicatiemiddel

Klanten binden met een bedrijfsfilm

Ambitieuze ondernemers kunnen zich met een bedrijfsfilm op een eigentijdse manier onderscheiden in de markt. Het bedrijfsverhaal moet zo aansprekend mogelijk in beeld gebracht worden. Met waarheidsgetrouwe beelden wek je sympathie, herkenbaarheid en vertrouwen en weet je het publiek te pakken. Daar is creativiteit voor nodig. Door beelden, de voice (over) en muziek perfect te timen wordt er spanning opgebouwd. Bij Beeldspraak voegen we altijd een verrassend element aan de film toe. Alles gericht op de doelgroep die zich gaat herkennen en eerder geneigd is zich te verbinden. Daarom durven we te zeggen dat er geen betere manier is om van kijkers kopers te maken. Natuurlijk is alleen een bedrijfsfilm niet voldoende en moet het een onderdeel van je communicatiestrategie zijn, maar het is wel een enorme krachtpatser op het gebied van overtuigen.

Een bedrijfsfilm van Beeldspraak

  • Zorgt voor een positief gevoel
  • Boeit van begin tot eind
  • Maakt een professionele indruk op de kijker

 

Wil je meer informatie over een goede bedrijfsfilm?

Lees meer in ons blog. Of neem contact op met Beeldspraak voor een advies of vrijblijvende offerte.