Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo vertelt het verhaal van je bedrijf, merk of product. Op een korte, duidelijke en vooral krachtige manier vertel je wie je bent, wat je doet, voor wie en wat levert het de klant op. Denk aan een bedrijfsreportage, productpresentatie of bedrijfsimpressie. Een goede bedrijfsfilm mag niet ontbreken in het communicatieplan van je onderneming. Zie het als een uitgebreid visitekaartje. Je kan in één keer overbrengen waar je bedrijf voor staat! Maak er een videoproductie met impact van!

 

Ontvang vrijblijvend advies

DE VORIGE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR:

 • Rutte Distillateurs
 • Logo van der Valk Exclusief
 • Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
 • Thuisbezorgd.nl

Bedrijfsfilm laten maken

Een gemiddelde bedrijfsfilm verkoopt in ongeveer 3-5 minuten een product of dienst. Ook kan de ambitie en visie van het bedrijf worden uiteengezet. Je kan gemakkelijk en in een korte tijd je bedrijf presenteren. Voor het bedenken van het script en een plan van aanpak kun je het beste samenwerken met een professionele videoproducent. Om indruk op de kijker te maken, is er opbouw in de bedrijfsfilm nodig. De kijker boeien en meenemen in het verhaal. Van begin tot eind. Wie kunnen dat beter dan echte filmmakers?

CORPORATE VIDEO

IMPLIVA

Impliva is een groothandelaar in alle soorten en maten paraplu’s, wil je ze deels bedrukt of volledig? Alles kan bij Impliva. Dit is ook precies wat de doelstelling voor Impliva was, maak een video waarbij je alle mogelijkheden kunt zien. Weten hoe wij dit hebben gedaan?

IMPLIVA

ACHTER DE SCHERMEN

We weten nu wel hoe het eindproduct eruit ziet, maar achter de schermen gebeurd er ook erg veel.. Zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk de video.

Bedrijfsvideo of wervingsvideo

Een zusje van de bedrijfsvideo is een wervingsvideo, een film over een bedrijf of afdeling gericht op nieuw aan te trekken medewerkers. De opbouw is ook hier van belang. Lees meer over een wervingsvideo laten maken.

Klanten binden met een bedrijfsfilm

Ambitieuze ondernemers kunnen zich met een bedrijfsfilm op een eigentijdse manier onderscheiden in de markt. Het bedrijfsverhaal moet zo aansprekend mogelijk in beeld gebracht worden. Met waarheidsgetrouwe beelden wek je sympathie, herkenbaarheid en vertrouwen en weet je het publiek te pakken. Daar is creativiteit voor nodig. Door beelden, de voice (over) en muziek perfect te timen wordt er spanning opgebouwd. Bij Beeldspraak voegen we altijd een verrassend element aan de film toe. Alles gericht op de doelgroep die zich gaat herkennen en eerder geneigd is zich te verbinden. Daarom durven we te zeggen dat er geen betere manier is om van kijkers kopers te maken. Natuurlijk is alleen een bedrijfsfilm niet voldoende en moet het een onderdeel van je communicatiestrategie zijn, maar het is wel een enorme krachtpatser op het gebied van overtuigen.

REVIEWS

KLANTERVARINGEN

Allard Vriesenga Marketing manager @ Valk Digital
 • 5/5
Het is moeilijk om hier geen verkooppraatje te houden, maar ze zijn gewoon echt goed in wat ze maken en denken altijd mee en gezamenlijk komen we tot de mooiste video’s. Wij kijken uit naar…
Lees meer
Bram Verbrugge Oprichter @ Stichting VoorSara
 • 5/5

Al meerdere keren samengewerkt. Altijd zeer tevreden. Absolute toppers die ook nog eens een groot maatschappelijk hart hebben en bereid zijn wat extra’s te doen.

Joost Weeda Adjunct-directeur Deal Drecht Cities & secretaris EDB @ Deal Drecht Cities
 • 5/5

Yorick en zijn team van Beeldspraak hebben zich weer overtroffen! Zakelijk werkten we al samen met mooie resultaten en nu hebben we een prachtige trouwvideo. Bedankt team Beeldspraak!

Milan Boer Marketing manager @ GMS Instruments
 • 5/5

Beeldspraak denk mee en altijd oplossingsgericht. Fijn om mee samen te werken in een toegankelijke sfeer. Kwaliteit is altijd top!

Myriam Hendrickx Managing director at Distillery Rutte & Zn @ Rutte & ZN
 • 5/5
Beeldspraak is een uiterst professioneel bedrijf. Ze maken niet alleen mooi werk, maar denken ook mee, helpen mee en zijn flexibel. De ene keer wilden we 100% uitpakken: met toeters en bellen: prachtige belichting, rook…
Lees meer
Thomas Meijer Marketing manager @ ValkDigital
 • 5/5

We vonden in Beeldspraak een partner die het grote geheel van deze ludieke actie inzag, het was namelijk een behoorlijk complexe case. De draaidag zelf was ook heel goed gecoördineerd.

Een bedrijfsfilm van Beeldspraak

 • Zorgt voor een positief gevoel
 • Boeit van begin tot eind
 • Maakt een professionele indruk op de kijker
Contact

Contact opnemen

Neem contact op
Meer weten?