Trouwfilm

Trouwvideo

Trouwfilm laten maken?

Gefeliciteerd met het voornemen om te trouwen. Gaaf! Je zit bij ons goed voor het laten maken van sfeervolle trouwreportages. Naast onze specialisatie in verschillende soorten videoproducties voor bedrijven, maken we voor particulieren met de meeste liefde trouwfilms. Trouwfilms worden ook wel bruidsfilms genoemd, maar dat vinden we raar klinken. Alsof de bruidegom er niet toe doet. Trouwvideo vinden we daarentegen weer wel aardig klinken.

Het naampje maakt niet uit. Het gaat erom dat jullie een volledige videoreportage van jullie trouwdag krijgen. Echt een mooie trouwfilm waarbij je de huwelijksdag herbeleeft. Het wordt een film van alle dierbare herinneringen van je huwelijksdag van het begin tot het eind.

Een trouwfilm: kippenvel en tranen

Steeds vaker wordt er naast een fotoreportage ook een videoreportage van de “mooiste dag van je leven” gemaakt. Je wilt niets missen dus het shot moet in één keer goed zijn. Een professional in de arm nemen is dan een must. Een videograaf van Beeldspraak heeft inzicht, timing, oog voor detail en verzorgt voor jullie een stijlvolle film.

Weet je genoeg?

Bekijk een mooie trouwvideo, gemaakt door het team van Beeldspraak dat niet te beroerd was om mee te gaan op reis, dat kan dus ook!

De voordelen van een trouwfilm:

  • Herbeleven van de mooiste momenten
  • Dierbare herinneringen om nog eens een traantje bij weg te pinken
  • Leuk om te laten zien aan mensen die niet op de trouwdag aanwezig konden zijn
  • Mooie herinnering om cadeau te doen aan de gasten
  • Delen op social media, hoe leuk!

Een trouwfilm is maatwerk. Daarom ontvangt u een maatwerk offerte. We nemen de tijd om de wensen goed door te spreken. Het aantal filmuren en de (verschillende) locaties zijn naar wens in te vullen. Neem contact op als er vragen zijn. Wij hebben er zin in!

Neem even een kijkje in ons portfolio. Of klik rechtstreeks naar een mooie trouwfilm. Dan krijg je een idee van wat wij een pareltje van een trouwvideo vinden.

Contact

Contact opnemen

Neem contact op
Meer weten?