Bedankt!

Wederom een jaar om niet te vergeten!

De glazen al gevuld? Top wij ook! Via  deze weg willen wij jullie enorm bedanken en samen met jullie proosten op het afgelopen jaar. In de video hieronder blikken we terug op de spraakmakende producties van het afgelopen jaar.

Achter de schermen

DPG MEDIA

DE STARTERS WINTEREDITIE

In De Starters gaan 3 BN’ers op ontdekkingstocht langs verschillende olympische sporten waarbij een sterke start van enorm belang is voor succes.  Met z’n drieën komen ze in aanraking met de ins en outs van de sporten. Dat gaat natuurlijk niet zonder vallen en opstaan. Gelukkig krijgen ze hulp van een oud-topsporters, die hen leert hoe ze de beste start kunnen maken. Meer lezen? Klik hier

HORECA GROEP

DUDOK

Horeca Groep Dudok heeft meerdere horeca zaken die in heel Nederland gevestigd zijn. Aan ons de taak om dit bekend te maken en nieuwe medewerkers te enthousiasmeren om bij Dudok aan de slag te gaan!

Meer lezen? Klik hier

BMW - MINI Dubbelsteyn

Join the Family

Hoe ontstaat een brandmovie waarbij gevoel, strategie en natuurlijk mooie beelden samenkomen?
Een jaar geleden zijn wij in gesprek geraakt met Dubbelsteyn’, in het gesprek kwam al gauw naar boven dat ze naast de gebruikelijke dagelijkse werkzaamheden van een autodealer onwijs veel doen en het liefst ook alles willen laten zien. En dat is precies waar vaak de uitdaging ligt, want hoe vertaal je het gevoel van je klant naar door naar een bepaald beeld en zorg je er ook nog eens voor dat daar een bepaalde strategie achter zit?

Meer lezen? Klik hier

DEAL Drecht Cities

Scale

Op dinsdag 8 maart zijn de nieuwe naam en het logo onthuld, waarmee het Leerpark in Dordrecht nu de status heeft van campus: Smart Campus Leerpark, kortweg: SCALE.

Meer lezen? Klik hier

Resultaten

Cijfers zeggen meer dan woorden

  1. 45.000 GB
  2. 150 PRODUCTIES
  3. 319 VIDEO'S
  4. 3 MAN CREW EXTRA
  5. 1972 TOSTI'S
Contact

Contact opnemen

Neem contact op
Meer weten?