Een jaar om niet te vergeten!

Via deze weg, willen wij jullie bedanken voor de samenwerking en hopelijk tot volgend jaar!
Op deze pagina vind je onder andere de video over hoe je de lekkerste eigen Basil & Smash cocktail maakt & blikken we terug op de leukste opdrachten van dit jaar.

Achter de schermen

DEAL DRECHTCITIES

Bakker Sliedrecht

Binnen de regio van de Drechtsteden zijn er onwijs veel bedrijven die zich bezig houden met verduurzaming in de maakindustrie. Zo heeft Bakker Sliedrecht er mede voor gezorgd dat de schepen van groene energie wordt voorzien door middel van windmolens.

DPG MEDIA - Campina

De Starters

In De Starters gaan Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner op ontdekkingstocht langs verschillende olympische sporten waarbij een sterke start van enorm belang is voor succes. Céline van Gerner maakte naam als turnster op de Olympische Spelen van 2012 en 2016, Steven Brunswijk en Klaas van der Eerden zijn beiden bekend als cabaretier en presentator. Met z’n drieën komen ze in aanraking met de ins en outs van de sporten. Dat gaat natuurlijk niet zonder vallen en opstaan. Gelukkig krijgen ze hulp van een oud-topsporter, die hen leert hoe ze de beste start kunnen maken. – AD

Meer lezen? Klik hier

DPG MEDIA - KLM

Oranje Boven

In samenwerking met DPG Media zijn we maar liefst 12x (ja 12 keer!) heen en weer gegaan naar Tokio om als een van de eerste de Olympische winnaars te ondervragen en we konden uiteraard niet zonder lege handen aankomen.. Meer weten over deze case? Klik hier.

Resultaten

Cijfers zeggen meer dan woorden

  1. 30.000 GB
  2. 91 PRODUCTIES
  3. 264 VIDEO'S
  4. 4 NIEUWE CAMERA'S
  5. ONTELBAAR VEEL PLEZIER GEHAD
Contact

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info?
Bel, mail of kom langs.

Yorick Huijbregts

Founder & Managing Director

Beeldspraak
Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht
Meer info?