Hotel film

Laat je hotel zien d.m.v. een hotel film!

Een hotel film laten maken

Naast de verschillende videocampagnes die we voor Van der Valk Exclusief ontwikkelen, maken we ook sfeerimpressies van de hotels die zijn aangesloten bij Exclusief. Deze sfeerimpressies dragen bij aan het imago dat Van der Valk & bevorderen de boekingen op de website.

Ja, dat wil ik
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WAAROM EEN HOTEL FILM LATEN MAKEN?

Ten eerste kan het helpen om je hotel te promoten en meer gasten aan te trekken. Met een film kan je potentiële gasten een visueel voorproefje geven van de unieke kenmerken en faciliteiten die het hotel biedt, waardoor ze meer geneigd zijn om bij je te boeken.
Bovendien kan een hotel film helpen om de bekendheid van je hotel te vergroten en het merk te versterken. Het kan een krachtige marketingtool zijn om je hotel te onderscheiden van de concurrentie en je unieke aanbod te benadrukken.

Hotel film

Almere

Almere echt een zaken hotel en heeft een unieke ligging, in de buurt van Amsterdam.

Hotel film

Apeldoorn

Prachtige locatie, dichtbij de veluwe en een nieuw hotel. Met deze kenmerken hebben we de natuur gecombineerd met de rust die het hotel uitstraalt.

Bekijk alle cases

 

HOTEL FILM OP SOCIAL MEDIA

Plaats de film op het YouTube-kanaal van uw hotel en voeg relevante zoekwoorden en tags toe. Dit helpt uw film gemakkelijk vindbaar te maken voor potentiële gasten die uw hotel zoeken. Deel de film daarnaast op andere social media kanalen: zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Voeg een pakkende tekst en hashtags toe om de film beter vindbaar te maken. Door een korte teaser van de film te delen om nieuwsgierigheid op te wekken en de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

HOTEL FILM ALS ALWAYS-ON CAMPAGNE

Ongetwijfeld wordt er gebruik gemaakt van SEO & SEA campagnes om de verhuur te verhogen van de kamers, maar heb je ook wel eens gedacht aan een always-on campagne van de hotelfilm?
Hierbij zorgen we voor een verhoogde conversie doormiddel van een hotelfilm, die constant geadverteerd wordt op sociale media.

Meer informatie? Kijk dan op onze videocampagne pagina.

Wil je een hotel film laten maken of meer weten over de mogelijkheden met video op internet? Vraag het aan de producenten van Beeldspraak!

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Corporate video
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
Social media video

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
Contact

Contact opnemen

Neem contact op
Meer weten?