Makelaar films

Laat je huizen zien d.m.v. een verkoop film!

Een verkoop film laten maken

Wij snappen dat het verkopen van een huis een uitdaging kan zijn, vooral in een tijd waarin de concurrentie in de vastgoedmarkt hoog is. Wij van Beeldspraak bieden sinds kort een Spraakmaker abonnement aan. Wij zijn er om u te helpen uw doelen te bereiken en uw verkoopproces te verbeteren met onze creativiteit en expertise.
Toegevoegde waarde

Beeldspraak als partner

Bij Beeldspraak hebben we uitgebreide ervaring met het maken van corporate video’s. We zijn niet alleen videoproducent, maar we zijn ook een strategische sparringspartner voor de bedrijven die met ons samenwerken. We zorgen ervoor dat de videocontent die we maken, breed ingezet kan worden.

FLEXIBILITEIT

27/7 bereikbaar. Strategie, productie & marketing in huis + groot netwerk

KWALITEIT & LOYALITEIT

Garanderen de beste mensen op diverse producties en we zijn open & transparant

PRIJS

Productie mogelijkheden tegen elke kosten

WAAROM EEN VERKOOP FILM LATEN MAKEN?

Beeldspraak is de ideale partner voor makelaars die op zoek zijn naar een professionele en opvallende manier om hun huizen te presenteren. Een video van een woning kan een potentiële koper een veel beter beeld geven dan foto’s of beschrijvingen. Onze creativiteit en expertise stellen ons in staat om de juiste boodschap over te brengen en uw huis op de best mogelijke manier te presenteren. Onze doordachte, strategische en creatieve aanpak zorgt ervoor dat we net zo lang doorgaan totdat het beeld spraakmakend is. Door gebruik te maken van onze diensten, kunnen makelaars hun verkoopkansen verhogen en hun verkoopproces verbeteren. Laat Beeldspraak u helpen uw doelen te bereiken en uw huizen op een professionele manier te presenteren.

Het spraakmaker abonnement

Video is één van de krachtigste hulpmiddelen die momenteel wordt ingezet in alle marketingdoeleinden. Wellicht zijn jullie op jullie socials al begonnen met het showen van woningen d.m.v. van een smartphone of camera maar dat kan een tijdrovende klus zijn. Want na het filmen moet de video ook nog ge-edit worden en daar is niet altijd tijd voor.

Halve Spraakmaker

- 15 uur per maand,

- 3-4 video's,

- 6-7 edits van eigen video's,

- €1425,- ex BTW

Eén Spraakmaker

- 30 uur per maand,

- 6-8 video's,

- 12-14 edits van eigen video's,

- €2850,- ex BTW

Dubbele Spraakmaker

- 60 uur per maand,

- 14 - 15 video's,

- 28 -30 edits van eigen video's,

- €5700,- ex BTW

Onze aanpak is zorgvuldig en doordacht, we produceren vanuit een strategisch en creatief concept. We nemen de tijd om te begrijpen wat uw doelen en wensen zijn, zodat we een beeld kunnen creëren dat spraakmakend is. Onze expertise stelt ons in staat om de juiste boodschap over te brengen en uw huis op de best mogelijke manier te presenteren.

 

Zoals je kunt zien kunnen wij 2 van onze Spraakmakers op stap sturen om mooie video’s te maken maar dat kunnen jullie ook goed zelf! Wij gaan de eerste keer mee om jullie wat tips & tricks mee te geven en daarna hoeven jullie alleen maar jullie materiaal naar ons te sturen zodat wij er wat moois van kunnen maken. Zo haal je nóg meer uit je abonnement.

BEELDSPRAAK

ACHTER DE SCHERMEN

Benieuwd hoe we werken? Achter de schermen gebeurd er altijd erg veel. Bekijk de video.

Samen maken we beeldspraakmakend

ONZE KLANTEN

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer, samen maken we beeld spraakmakend.  Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken te mogen werken.

Overige diensten

Welk verhaal wil je overbrengen op de doelgroep? Welke soort film ga je inzetten en op welk medium ga je impact maken? We denken mee, adviseren en sturen bij. Alles voor spraakmakend beeld.

Corporate video

Laat je identiteit/bedrijf zien doormiddel van een corporate video, ook wel een brandmovie.

Corporate video
VIDEO CAMPAGNE

Zorgen d.m.v online marketing dat de video's bij de doelgroep terecht komt.

EMPLOYER BRANDING

Trek potentiële werknemers aan door de bedrijfscultuur en waarden eruit te laten springen in een video.

Employer branding
Social media video

Een social media video promoot uw merk of product op sociale media met een korte, opvallende video.

Social media video
Contact

Contact opnemen

Neem contact op
Meer weten?